Handlekurv

Blogg

Hellig jul er lansert!
6. desember lanserte Vårt Land forlag sitt julehefte Hellig jul i en fullsatt Oslo domkirke. Det var en kveld full av begivenheter: Petter Dass-prisen ble tildelt prest og forfatter Sunniva Gylver og Hellig juls gjesteredaktør Solveig Slettahjell holdt en nydelig førjulskonsert sammen med Tord Gustavsen. På programmet sto blant annet Oda Aunans framføring av to dikt, det ene, Mitt hjerte springer, står i årets julehefte. Og vi fikk synge sammen – Deilig er jorden hører med.

Utenfor kirka hadde Egmont satt opp en bod der en kunne varme seg på bålet, få en kopp gløgg og kjøpe juleheftet. Og sannelig begynte det ikke å snø. Store hvite flak dalte ned over Oslo sentrum. Nå er det advent, og snart er det jul!

 

Alle bilder: Adrian Nielsen

Siste fra bloggen

  • Bokutdrag tre – «40 dager og 40 netter. En fortelling om stillhet.»

    11 minutter siden
    Bokutdrag, 40 dager og 40 netter  Lørdag og et tredje bokutdrag fra Kjell Arnold Nyhus’ bok. Teksten er fra del tre, kapittel tre.    KAN DU TENKE deg å gjøre det om igjen? har mangespurt. Noen spør på en slik måte at jeg kjenner detnødvendig å alminneliggjøre mine førti døgn i en-som stillhet. Jeg har …

Følg nyhetsbrevet vårt

X